ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
25 Οκτωβρίου, 2014
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
25 Οκτωβρίου, 2014

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι η έγχυση ουσιών στο ανώτερο τμήμα της επιδερμίδας και στο χώριο με στόχο τη νεότητα και την ομορφιά.

Έτοιμα κοκτε’ι’λ αλλά και ειδικό πρόγραμμα βιταμινών χρησημοποιείται ανάλογα με την όψη αλλά και το ιστορικό του ασθενούς. Αποτελεί εξαιρετική μέθοδο και όπλο στη μάχη κατά της ακμής, των ρυτιδώσεων, του μελάσματος, των ουλών, των έντωνων πόρων,της χαλάρωσης καθώς και της τριχόπτωσης, της κυτταρίτιδας, της λιπόλυσης κτλ.

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό σε λίγο χρόνο μετά την εφαρμογή και διαρκεί για μεγάλο διάστημα.

Χρησημοποιούνται μικροενέσεις με διάρεκια μισή ώρα και άνω στην περιοχή του προσώπου, το τριχωτό της καφαλής, της ράχης, των χειρών, της κοιλιάς, των γλουτών και των κάτω άκρων επιλεκτικά.

Είναι ανώδυνη και δεν μας περιορίζει στην εργασία και τις λοιπές κοινωνικές ασχολίες. Όσον αφορά τη μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να εμφανιστούν κάποιες εκχυμώσεις (μελανίες) οι οποίες όμως φεύγουν μέσα σε λίγες ημέρες.

Για 2-3 μέρες μετά την θεραπεία αποφεύγεται η λήψη ασπιρίνης (όπως και σε όλες τις μικροενέσιμες θεραπείες) η χρήση καυτού νερού,χαμάμ καθώς και η έντονη άσκηση.Συνήσταται αντιηλιακή προστασία και η εφαρμογή ειδικών καλλυντικών προ’ι’όντων για κάθε περίπτωση. Ο αριθμός των συνεδρίων ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα και είναι απο 1 έως 10 συνεδρίες